Bodegas Ramón Bilbao Verdejo do Rueda 2017

Ramón Bilbao Verdejo do Rueda 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 12,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Rueda

Wijnhuis

Ramón Bilbao

Druif

Verdejo

Hoe smaakt de wijn?

De Bodegas Ramón Bilbao Verdejo is gemaakt uitsluitend de Verdejo druif. Deze prachtige witte wijn heeft een fijn aromatisch karakter. Aroma's van passiefruit, anijs,venkel en tropisch fruit zorgen voor levendigheid in het glas. Een klein bittertje, een mooie frisheid gecombineerd met een zachte afdronk. Een mooie wijnspijs combinatie voor de Verdejo Rueda van Ramon Bilbao is met asperges of groenten in bladerdeeg. Overigens ook heerlijk bij salades met vis of schelp- en schaaldieren.

De Verdejo druiven voor deze witte wijn groeien in het uiterlijke noorden van D.O. Rueda. De bodem bestaat voornamelijk uit steen en klei. De enigszins arme grond zorgt ervoor dat de wortels de grond in gaan, dit geeft een wijn met meer karakter en complexiteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy