Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling Trocken qbA Mosel 2018

Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling Trocken qbA Mosel 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95 incl. btw

Land

Duitsland

Streek

Mosel

Wijnhuis

Markus Molitor

Druif

Riesling

Hoe smaakt de wijn?

Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling Trocken is een prachtige droge Riesling met veel expressie van terroir en vers citrus fruit. Mooie minerale afdronk. Fraaie balans in de crispy aciditeit en het weelderige fruit.Typerend voor de wijnen van Markus Molitor is de hint van verse gist in de neus. Haus Klosterberg Riesling Trocken is Heerlijk bij gerookte vissoorten, sushi en Aziatische gerechten. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

De druiven worden geoogst in oktober. 100% gezonde druiven worden zachtjes gekneusd en ondergaan macération gedurende een aantal uren op de druivenschillen. Daarna ondergaat het most een spontane fermentatie in grote houten vaten. De wijn wordt nog lang opgelegd in roestvrijstalen tanks, wat resulteert in een mooie fruitige wijn die goed in balans is. Markus Molitor heeft de druiven voor deze wijn gekozen van verschillende wijngaarden. De bodem bevat veel leisteen, dat geeft crispy, mineralige wijnen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy