Laurent Miquel Vérité Viognier igp Pays d’Oc 2014

Laurent Miquel Lieu-dit Vérité Viognier IGP Pays d’Oc 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 21,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Viognier

Hoe smaakt de wijn?

Laurent Miquel Vérité Viognier is dé pure expressie van de Viognier druif. Prachtige aroma’s van witte perzik, abrikoos en honingzoete bloemen. Rijk en mooi in balans met hints geïntegreerd eikenhout. De afdronk is overweldigend en houdt lang aan. Een ware ontdekking voor Viognier liefhebbers! Laurent Miquel Vérité Viognier is een heerlijke combinatie met de Franse keuken, gegrilde visgerechten zoals tarbot en zeebaars, kreeft en vissalades. Probeer de Viognier wijn ook met zachte rijpe kaassoorten als Camembert.

Deze witte wijn komt van de beste wijngaarden van Laurent Miquel in de Languedoc. De kalk- en kleibodem haalt het beste in de druivenstokken naar boven, dit geeft de wijn een zeer rijk en volwassen karakter.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy