JG

Het gebied in het zuidwesten van Duitsland aan de rivier de Nahe kenmerkt zich door glooiend groen, romantische rivierdalen en mooie rotsformaties. De wijnbouwtraditie gaat hier 2000 jaar terug! Dankzij beschutting tegen koude wind door de hoge Hunsrück zorgen milde temperaturen en veel zonneschijn voor een uitstekend klimaat voor wijnbouw. Hier voelen o.a. de Dornfelder, de Riesling en de Pinot Blanc zich helemaal thuis. De JG wijnen zijn daarvan het betaalbare en tastbare bewijs!

De wijnen van JG worden gebotteld onder dit label door wijncoöperatie Moselland, in het hart van de Moezel. Aan deze Moezel, waar het onvergetelijke rivielandschap de wijn zijn naam en smaak geeft, is dit bedrijf in 1969 ontstaan uit een fusie van regionale coöperaties, waardoor Moselland nu de grootste wijncoöperatie is in Rijnland-Palts. Een bedrijf met klasse - krachtig, betrouwbaar, innovatief.

Vanwege de superieure kwaliteit van deze wijnen, profileren zij al jaren op de Duitse en internationale wijnmarkt. De productie van wijnen met hoge kwaliteit met een onderscheidend en helder smaakprofiel is heel belangrijk. Een eenvoudig concept, met een veeleisende implementatie.

*Vanaf €50,00 Geen verzendkosten! *Deze wijn is direct leverbaar!

0 Beoordeling(en)
€ 5,95
Toont 1 - 1 van 1 item

Nieuwsbrief