Hamilton Russell Vineyards Chardonnay wo Hemel en Aarde Valley 2020

Hamilton Russell Vineyards Chardonnay wo Hemel en Aarde Valley 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 35,95 incl. btw

Land

Zuid Afrika

Wijnhuis

Hamilton Russell Vineyards

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

De Hamilton Russell Vineyards Chardonnay wo Hemel-en-Aarde Valley is een strakke, minerale wijn met veel lengte en complexiteit. In geur en smaak prominente aroma’s van peer en limoen met een vleugje houtkruiden. Elegante en intense wijn met een sterke persoonlijkheid. De Hamilton Russell Vineyards Chardonnay is een perfecte partner bij visgerechten van de grill, zoals gamba's of tarbot met eventueel een romige saus. Ook lekker bij rijpe, oude kazen. Tip: de wijn kan het beste voor het drinken gedecanteerd worden. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

Hamilton Russell is gelegen in de Hemel en Aarde Vallei in het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. Er heerst een koel, maritiem klimaat. Het bedrijf maakt er terroir gedreven wijnen, welke tot de absolute top van Zuid-Afrikaanse wijnen behoren. De specialisatie ligt op Chardonnay en Pinot Noir.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy