Cazes Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat igp 2020 Bekijk groter

Cazes Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat igp 2020

10464657

Nieuw

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

Meer details

Uw prijs: 9,95

Waar komt die vandaan?

Wijnhuis Domaine Cazes
Kleur-Type Wit
Land Frankrijk
Streek Lanquedoc-Roussillon
Druif Diverse druivensoorten

Hoe smaakt die?

Cazes Le Canon du Maréchal Blanc is gemaakt van Muscat d'Alexandrie, Muscat à Petits Grains en Viognier. Het is een zeer aromatische wijn, met geuren van witte bloemen en grapefruit. Deze droge witte wijn heeft een goede balans met aroma's van fris fruit en fijn muskaat. De afdronk past mooi in het geheel. De Cazes Le Canon du Maréchal Blanc is een heerlijke combinatie met voorgerechten, asperges, zomerse salades, vis en schaal- en schelpdieren met een sausje. De ideales schenktemperatuur is 10-12°C

De druiven worden 's nachts machinaal geoogst, omdat de koele temperatuur de aroma's van de druiven perfect bewaard. De druiven worden meteen gekneusd, het sap laat men vervolgens even rusten waarna fermentatie op 16 graden wordt gedaan. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Nieuwsbrief