Costaripa

Familie passie en een project in Valtènesi, aan het Gardameer. Drie generaties toewijding aan deze terroir en zijn fruit: een eerbetoon aan tijd, consistentie en natuurlijkheid.
Een onvergetelijk hoofdstuk in de geschiedenis van lacrima vinificatie ("traan", statische druip van de vrijloop wanneer de gisting net is begonnen), ingeschreven in dit kleine stuk grond op de oever van de dichter D'Annunzio, aan het meer van Gardameer, tegenover de zonsopgang. Vandaag als gisteren werken ze bij Costaripa naar precieze doelstellingen: de waardigheid van het harde zwoegen, het geduld om hun doelen te halen, de vooruitzichten om de grond voor te bereiden voor hun kinderen en kleinkinderen.
In dit land van roséwijnen, waar de voornaamste druif is Groppello, heeft Costaripa het lokale erfgoed herzien met hun signature wijn, RosaMara. Costaripa is gevoeligheid en passie: toegewijde mannen en vrouwen die streven naar uitmuntendheid. Het maken van Chiaretto en roséwijnen in Valtènesi.
De wijnmakerij Costaripa ligt in het hart van Valtènesi, in Moniga del Garda, omringd door wijngaarden. De architectuur van het werkelijke gebouw, dat zichtbaar is van het Gardameerfront, weerspiegelt het ontwerp van omringend terrein en de natuurlijke materialen die in het landschap passen, zorgen voor een naadloze indruk van de totale harmonie. Costaripa staat voor ononderbroken onderzoek en innovatieve technologie die traditie en erfgoed serveert en voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria.

*Vanaf €50,00 geen verzendkosten! *Levertijd van deze wijn is 4-6 werkdagen! *Uitsluitend leverbaar per 6 flessen!

0 Beoordeling(en)
€ 13,95
Toont 1 - 1 van 1 item

Nieuwsbrief