Salentein Primus Chardonnay 2015

Salentein Primus Chardonnay 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 43,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Salentein Primus Chardonnay is de enige witte wijn uit de Primus serie en wat voor één! De mooie goudgele en olijfgroene tinten in het glas zijn een mooie introductie voor de elegante neus van rijpe appel, abrikoos en bloemen. De kruiden vanille en Frans eikenhout passen uitstekend bij de volle structuur en de charmante lange afdronk. Geweldig bij culinaire hoogstandjes, als fazant met zuurkoolstamppotje of tarbot in beurre blanc.

De Druiven voor de Primus Chardonnay komen van twee verschillende wijngaarden, het 'La Pampa' Estate en het 'San Pablo' Estate. Tussen de twee wijngaarden zit een serieus hoogte verschil van 250 meter en dit heeft zijn invloed op de rijping van de druiven. Beide Estates ontwikkelen hun eigen aroma's en samen vormen ze een wijn met meer diepgang en complexiteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy