Salentein Numina Chardonnay 2016

Salentein Numina Chardonnay 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 31,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

De kleur van de Salentein Numina Chardonnay is diep goudgeel met een vleugje lichtgroen. In de neus frisse en intense aroma’s van rijpe ananas, witte perzik en jasmijn. In de mond ontplooit zich een breed palet met een romige aanzet en mooie natuurlijke zuren, afgerond met een lange afdronk. Een bloemige, fruitige en minerale Chardonnay. De Salentein Numina Chardonnay is heerlijk bij zeebaars met linzen, maar bij de Italiaanse klassieker Vitello Tonato is deze Numina Chardonnay echt subliem!

De naam van de wijngaard voor de Numina wijn is 'El Oasis'. Deze wijngaard is het laag gelegen, maar heeft zo wel een lang groeiseizoen, dit komt naar voren in het zacht fruitige karakter van de wijn.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy