Salentein Gran VU Blend vertical case Limited Edition Bekijk groter

Salentein Gran VU Blend vertical case Limited Edition

10469185

Nieuw

*Geen verzendkosten!

*Over enkele dagen is deze Salentein Gran VU Blend vertical case Limited Edition in je bezit!  

Meer details

Uw prijs: 199,00

Waar komt die vandaan?

Wijnhuis Bodegas Salentein
Kleur-Type Rood
Land Argentinië
Streek Mendoza
Druif Diverse druivensoorten

Hoe smaakt die?

De meest prestigieuze wijn van de Bodegas Salentein, de Gran VU is afkomstig van de beste druivenstokken van de Cabernet Sauvignon en Malbec uit de Uco Vallei. De meest kalkrijke en rotsachtige bodems uit het La Pampa en El Oasis Estate zijn hiervoor geselecteerd. De Grand VU Blend heeft een intens diep rode kleur en bevat complexe en intense aroma's die doen denken aan zwart fruit, zoethout en menthol. Elegant en goed gestructureerd met rijpe tannine. Het feestje duurt nog lang voort in een prachtige afdronk. Bodegas Salentein heeft nu wel iets heel bijzonders ontwikkeld namelijk      een limited edition houten kist met de eerste 3 jaargangen 2011-2012-2013 van hun icoonwijn.

Jaargang 2011: 73% Malbec, 27% Cabernet Sauvignon
Jaargang 2012: 72% Malbec, 28% Cabernet Sauvignon
Jaargang 2013: 62% Malbec, 38% Cabernet Sauvignon

Salentein Gran VU Blend vertegenwoordigt de diepe toewijding die Salentein heeft gedaan in de Valley de Uco. Deze wijn is de bekroning van jaren van werk en onderzoek in de zoektocht naar het terroir dat Salentein heeft geïdentificeerd en geselecteerd om de beste wijnen in Argentinië te maken. Na dit traject te hebben gevolgd met druiven uit veel verschillende regio's van Mendoza, is Bodegas Salentein ervan overtuigd dat ze de wijngaarden en variëteiten hebben gevonden om deze blend te perfectioneren. Gran VU Blend is een ode aan de Valley de Uco en de wijnen van Argentinië.

De Salentein Gran VU wijnen hebben een intense diep rode kleur en intense complexe aroma's die verwijzen naar zwart fruit, drop en munt. De Salentein Gran VU is een elegante wijn met een mooie structuur en rijpe zachte taninnes. Je proeft het rijke zwarte fruit, specerijen en een subtiel vleugje grafiet. Een geweldige volle rode wijn met een mooie lange aanhoudende afdronk. Met deze Limited Edition vertical case heb je de 3 opeen volgende jaargangen van de Salentein Gran VU in huis en kan je de smaakverschillen van de jaargangen nog beter ervaren. Deze Premium Gran Vu Blend wijn verdient een combinatie met de allermooiste wildgerechten, stoofgerechten of rood vlees.

Gerelateerde producten

Nieuwsbrief