L’Avenir Horizon Pinotage-Sauvignon Blanc-Rosé de Pinotage in houten kist Bekijk groter

L’Avenir Horizon Pinotage-Sauvignon Blanc-Rosé de Pinotage in houten kist

10459015-G

Nieuw

*Vanaf 50,00 geen verzendkosten!

Meer details

Uw prijs: 37,35

Waar komt die vandaan?

Wijnhuis L'Avenir
Kleur-Type Wit, Rood en Rosé
Land Zuid Afrika
Streek Stellenbosch
Druif Diverse druivensoorten

Hoe smaakt die?

Luxe geschenkkist L’Avenir Horizon Pinotage-Sauvignon Blanc-Rosé

De Sauvignon Blanc heeft een Heldere, licht-gouden kleur. In de neus intense tropische aroma's van guave en ananas met een hint van citroengras. In de smaak verfrissende zuren en tropisch fruit, witte peer, meloen en een beetje gras.
De Pinotage is een fruitige, sappige rode wijn. Het florale Pinotage component in deze wijn is zeer subtiel aanwezig, zonder afbreuk te doen aan de unieke Zuid-Afrikaanse stijl. Een lichte rode wijn boordevol frambozen, pruimen, rijpe rode kersen en een hint van donkere chocolade. Subtiele tannine.
Rosé de Pinotage heeft een levendige roze kleur die doet denken aan een zonsondergang. Een droge wijn met een verfrissend zuurtje, die het fruitige karakter goed aanvult. Levendige geuren van aardbeien gemengd met rozenblaadjes. Aroma's van aardbeien en watermeloen, maar toch verrassend droog!

Wil je liever een andere combinatie uit de L'Avenir collectie, of aanvullen met een delicatesse uit de Landwinkel van TuineXtra, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! aad@aadenwijn.nl

Gerelateerde producten

Nieuwsbrief