Ramón Bilbao Edición Limitada doc Rioja 2015

Ramón Bilbao Edición Limitada doc Rioja 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 17,45 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Rioja

Wijnhuis

Ramón Bilbao

Druif

Tempranillo

Hoe smaakt de wijn?

Ramón Bilbao Edición Limitada kenmerkt zich door zijn intense neus, zacht rijke mondgevoel een indrukwekkende spanning en diepgang. U herkent rijpe blauwe bessen, pruimen, likeur, exotisch hout en peper. De minerale en complexe finish zijn van een ongekende houdbaarheid. De ideale serveertemperatuur ligt tussen de 18 en 20 graden Celsius. De internationale keuken zoals Mexicaans en currygerechten zijn een zeer verrassende en spannende combinatie bij deze Rioja wijn. Hammen, paté, worstsoorten, Boeuf Bourguignon, wildgerechten, harde kazen zijn eveneens uitstekend!

In de wijnkelder op de sorteertafels kiest men alleen de beste trossen, met de perfecte druiven. De vergisting in eiken vaten geeft de wijn mooie geïntegreerde houttonen. De rode Rioja wijn wordt gerijpt gedurende 14 maanden in nieuwe Franse en Amerikaanse eiken vaten.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy