Le Bonheur Reserve Petit Verdot wo Stellenbosch 2018

Le Bonheur Reserve Petit Verdot wo Stellenbosch 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 22,95 incl. btw

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Le Bonheur

Druif

Petit Verdot

Hoe smaakt de wijn?

De Le Bonheur Reserve Petit Verdot is bloemig in de neus. Met aroma's van donkere kersen, chocolade en een vleugje kaneel. Verfijnde en rijke wijn met een zijdezachte textuur. Mooi in balans en met een lange afdronk. De Le Bonheur Reserve Petit Verdot is een prima begeleider bij stevige vleesgerechten. Denk aan een heerlijke gegrilde entrecote of kalfsribstuk. Ook zeer mooi bij gevogelte zoals bosduif of wilde eend. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De wijngaard ligt in een op het oog niet indrukwekkend, vlak terrein aan de noordgrens van de Le Bonheur Estate dat niets van de magie van de Petit Verdot wijngaard laat zien. Zowel klei in de grond als de schaduw van de Klapmuts heuvel dragen bij aan het unieke karakter van deze wijngaard. Op de grond is veel vegetatie tussen de wijnranken te vinden, wat kenmerkend is voor deze druivensoort.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy