Laurent Miquel Les Auzines ac Languedoc Rouge 2019

Laurent Miquel Les Auzines ac Languedoc Rouge 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 13,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Laurent Miquel Les Auzines Rouge is gemaakt van Grenache, Carignan en Cinsault. Deze mooie rode wijn heeft intense aroma's van vers fruit, rode bessen en zwarte bessen. Een lichte wijn met een fruitige en frisse afdronk. Combineer de Les Auzines Languedoc Rouge met geroosterd vlees, wild, belegen kaas of pittige gerechten. De ideale schenktemperatuur is 14-16°C.

Domaine Les Auzines is een uniek familiebedrijf in de Corbières, ZuidFrankrijk. De wijngaarden liggen geïsoleerd op een rotsplateau, op 1200 voet hoogte, in het hart van een van de mooiste, ongerepte landschappen van Frankrijk. Sinds begin jaren '90 worden de druiven hier biologisch verbouwd. Hierdoor kunnen de druiven hun ware karakter laten zien en ze rijpen in ideale omstandigheden waarin de wijngaarden in harmonie met de natuur groeien. Dit zorgt ervoor dat de wijnen frisheid, elegantie en finesse uitstralen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy