Cazes Le Canon du Maréchal Le Canon du Maréchal Rouge Syrah-Grenache igp 2020 Bekijk groter

Cazes Le Canon du Maréchal Le Canon du Maréchal Rouge Syrah-Grenache igp 2020

10464731

Nieuw

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

Meer details

Uw prijs: 9,95

Waar komt die vandaan?

Wijnhuis Domaine Cazes
Kleur-Type Rood
Land Frankrijk
Streek Lanquedoc-Roussillon
Druif Diverse druivensoorten

Hoe smaakt die?

Cazes Le Canon du Maréchal Rouge is gemaakt van Syrah en de Grenache. Het is een toegankelijke wijn met aroma's van rood fruit zoals aalbessen, frambozen, kersen en kruidige tonen. Licht aroma van stoofpeertjes. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk. Le Canon du Maréchal Rouge Syrah-Grenache is een soepele wijn en een heerlijke begeleider van diverse gerechten. Combineert goed met gebraden gevogelte, kipgerechten of salades met rood vlees. De ideale schenktemperatuur is 14-16°C

Er worden 2 verschillende manier van wijnmaken toegepast: deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn. Na het kneuzen van de druiven wordt het fermentatie proces afgerond op een temperatuur van 20 graden. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met airconditioning.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Nieuwsbrief