De Stefani 'Solèr' igt Veneto 2019

De Stefani 'Solèr' igt Veneto 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 24,95 incl. btw

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

De Stefani

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Stefani Solèr'igt Veneto is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot, Marzemino, Refosco en Carmenère. De wijn is helder robijnrood van kleur met een dakpanrode rand. De geur is zuiver, fris, fruitig en verfijnd. Een stijlvolle wijn met een prachtige balans. Heerlijk rijp fruit, een mooie complexiteit en een lange afdronk met een prettige frisheid. Een complete wijn. De Stefani 'Solèr' is Een prachtig glas wijn dat het best geschonken kan worden bij rijke vleesgerechten: kalfsoester met een truffelsaus, tournedos met gebakken paddenstoelen, filet van hert of haas met een rode wijnsaus. de ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De Marzemino druiven worden verbouwd in het Colvendrame landgoed in Refrontolo, midden in de heuvels tussen Conegliano en Valdobbiadene, ten noorden van Venetië. De Refosco, Carmenere, Merlot en Cabernet Sauvignon druiven worden verbouwd op het landgoed Le Ronche, gelegen in Fossalta di Piave. Het klimaat is er mild met weinig regenbuien en hoge zomertemperaturen, waardoor de druiven in de beste omstandigheden kunnen rijpen. Er zijn grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht, wat ideaal is voor het behoud van aroma's en de zuurgraad van de druiven.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy