Chanson ac Pommard 2015

Chanson ac Pommard 2015

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 59,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bourgogne

Wijnhuis

Chanson

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Chanson Pommard heeft een diepe robijnrode kleur. De bloemige geuren mengen zich met aroma's van rijpe rode bessen, framboos, peper, vanille met een vleugje eiken en chocolade. Complex en gestructureerd met elegante tannines. Een mooie lange afdronk. Vanwege zijn volheid en kracht combineert de Chanson Pommard uitstekend met gegrild en-of gemarineerd rundvlees en vele soorten wild. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De druiven worden met de hand geplukt en krijgen een volledige gisting gedurende ongeveer twee weken. De wijnen rijpen vervolgens in de 15e eeuwse kelder gedurende 15 tot 18 maanden op nieuw en oud eiken.

Domaine Chanson, eigenaar van 25 ha in de 10 mooiste Beaune Premiers Crus, wordt terecht beschouwd als een van de Premiers Crus specialisten in Beaune. Deze wijngaard is gelegen op de helling van het dorp Pommard, welke beroemd is om zijn geweldige Pinot Noir wijnen die tot de beste van de Côte de Beaune behoren. De grond bestaat hier uit krijt, slib en klei en er wordt uitsluitend Pinot Noir verbouwd.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy