Bodegas Tempore Generación 73  2015 Bekijk groter

Bodegas Tempore Generación 73 2017

233405

Nieuw

*Vanaf €50,00 geen verzendkosten!

*Uitsluitend leverbaar per 6 flessen!

*Levertijd van deze wijn is 4-6 werkdagen!

Meer details

€ 11,95

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Data sheet

Wijnhuis Bodegas Tempore
Kleur-Type Rood
Land Spanje
Streek Aragón
Druif Garnacha

Meer informatie

De Bodegas Tempore Generación 73 staat voor het geboortejaar van de zus van Victor Yago Aznar Paula. De wijn heeft een briljant paars-rode kleur, en is elegant en levendig. Intense en rijke aroma's van zwarte bessen en lichte hints van vanille en zoete karamel. Mooie florale toetsen van viooltjes en jasmijn als verpersoonlijking van de Garnacha. 

“Respect voor het land en passie voor wijn”, dat is waar Bodegas Tempore voor staat. Bodegas Tempore is ontstaan door de passie voor wijn die werd gedronken door de familie Yago Aznar. Na veel kennis te hebben opgedaan bij generaties wijnbouwers is het wijnhuis opgericht in 2002. In datzelfde jaar werd ook de eerste oogst direct binnengehaald. De wijngaarden zijn al stukken ouder dan het wijnhuis zelf en worden al vier generaties lang overgedragen van ouder tot zoon. De druiven worden bij Bodegas Tempore handmatig geoogst. Dit wordt gedaan om de kwaliteit te garanderen, een absoluut uitganspunt voor het wijnhuis. Als geen ander weet de familie dat de kwaliteit van een wijn op uitstekende en pure grondstoffen moet zijn gebaseerd.

Bodegas Tempore is ontstaan uit pure passie voor wijn vanwege de familie Yago Aznar. Een generatie wijnmakers-familie met een door enthousiasme gedreven kennis van het werk in de wijngaard en zich bewust van dat de basis van kwaliteitswijn bestaat uit top grondstoffen. De kennis van het extreme klimaat in Lécera, Bajo Aragón regio met zijn schaarse neerslag, gure winter winden en het moeilijk te bewerken land. De 'winery' is opgericht in het jaar 2002, tevens het eerste oogstjaar. De wijngaarden worden sinds vier generaties overgedragen van de ouders op de kinderen. Oude Garnacha stokken en jonge plantages broederlijk naast elkaar op het domein met slechts topkwaliteit als doel. Tempore betekent tijd. De beste zaaitijd wanneer de bodem ontwaakt in de lente, maar ook de tijd om het fruit optimaal te laten rijpen, de tijd om de wijnen te pamperen tijdens hun opvoeding alsook de tijd om te verouderen.

Let op: Het kan voorkomen, ondanks onze permanente oogstjaar controle, dat deze afwijkt van de beschrijving. Mocht u zeker willen van zijn van een bepaalde jaargang, neem eerst contact met ons op! aad@aadenwijn.nl

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Bodegas Tempore Generación 73  2017

Bodegas Tempore Generación 73 2017

*Vanaf €50,00 geen verzendkosten!

*Uitsluitend leverbaar per 6 flessen!

*Levertijd van deze wijn is 4-6 werkdagen!

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Nieuwsbrief