Salentein Numina Malbec 2014

Salentein Numina Malbec 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 31,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

De salentein Numina Malbec is helder donkerrood van kleur en is intens en uitgesproken. Met tonen van rood en zwart fruit, chocolade, vanille en tabak. Deze bijzondere monocépage heeft mooie tannine en hints van vanille in een lange zachte afdronk. Salentein Numina Malbec past fantastisch goed bij mooie wildgerechten of gegrild rood vlees, maar is ook heerlijk met oude kaas.

De Malbec doet het erg goed in een warm en lang groeiseizoen, 'El Oasis' biedt deze omstandigheden en geeft de kans aan de druiven om een volledige aromatische en fenolische rijpheid te verkrijgen. De bodem is iets arm in organische materie, dit dwingt de druivenstok juist om te wortelen in diepere grondlagen en dit heeft een positief effect op de aromaontwikkeling in de druif.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy