Salentein Gran Vu Uco Valley Blend 2015

Salentein Gran Vu Uco Valley Blend 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 74,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Salentein Gran Vu Uco Valley Blend is een grootse wijn van Bodegas Salentein! Complex, elegant, intens en krachtig. Gemaakt van 73% Malbec en 27% Cabernet Sauvignon De Grand VU Blend heeft een intens diep rode kleur en bevat complexe en intense aroma's die doen denken aan zwart fruit, zoethout en menthol. Elegant en goed gestructureerd met rijpe tannine. Het feestje duurt nog lang voort in een prachtige afdronk. Deze Premium Gran Vu Blend wijn verdient een combinatie met de allermooiste wildgerechten, stoofgerechten of rood vlees.

Vroeg in de morgen, als de temperatuur nog niet zo hoog is, worden de druiven geplukt. Om oxidatie te voorkomen worden ze snel naar de wijnkelder vervoerd waar de druiven direct verwerkt worden. In 225 liter vaten krijgt het sap zijn koude inweking en vergisting. Pas na 6 maanden worden de druiven geblend en vervolgt de rijping van de in totaal maar liefst 24 maanden.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy