Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon heeft aroma's van peper, zwarte bessen en vanille, welke de basis vormen voor deze heerlijke robijnrode wijn. Dit is een Cabernet Sauvignon met een elegante smaak en een lange, volle afdronk. Een heerlijke lamsbout met rozemarijn past perfect bij de Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon. Ook malse biefstuk van de haas of wildgerechten kunt u combineren met deze Cabernet Sauvignon.

De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, in Argentinië, op meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte waterdrainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy