Lunaris Syrah-Malbec San Juan 2018

Lunaris Syrah-Malbec San Juan 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 8,50 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Lunaris

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Lunaris Syrah Malbec heeft een mooie rode kleur met paarse tinten. In de neus heeft het geuren van noten door de Syrah en een brede range van vers rood fruit dankzij de Malbec. In de mond een frisse en complexe structuur met zoete tannines die zorgen voor een mooi harmonieus geheel. Drink Lunaris Syrah Malbec bij de borrel, maar de wijn is ook erg lekker bij gebakken biefstuk, gegrild vlees of pasta gerechten.

De wijngaarden zijn gelegen in Caucete, 650 meter boven zeeniveau. De bodem is oorspronkelijk alluviaal, vanwege de hellingen. De wind uit Pie de Palo Mount draagt bij aan de zanderige textuur. De wijnstokken krijgen een optimale hoeveelheid vocht vanwege de irrigatie met vers water, afkomstig van het Andes gebergte.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy