A Los Viñateros Bravos

Aan de dappere wijnmakers, 'de moed, het geduld en de liefde om generaties lang deze oude wijnstokken levend te houden'. Dit is een eerbetoon aan hen vanwege hun harde werk en standvastigheid. De wijnen van A Los Viñateros Bravos zijn gemaakt met de oudste druiven in de Itata Heuvels, de País, met als doel om de grote verschillen in de terroir van het gebied te laten zien. In het assortiment hebben ze de País Volcanico en de País Granitico. Het doel is om wijnen te produceren met karakter, frisheid, die spreken over heuvels, wind en droge terroir. De wijnen moeten het kenmerk zijn van de Itata vallei. Het idee van de wijnmaker is om een hand geplukte wijn te maken van alleen maar druiven! Leonardo Erazo Lunch heeft een Master Viticulture and Terroir gevolgd aan de universiteit van Stellenbosch. Het onderzoek dat hij deed was gefocust op de invloed die het terroir heeft in wijn. Het gaf hem de kans de terroirs te onderzoeken in Frankrijk en Duitsland als deel van zijn onderzoek. Het gehele proces heeft tot nu toe 10 jaar geduurd. 

*Vanaf €50,00 geen verzendkosten! *Levertijd van deze wijn is 4-6 werkdagen!

0 Beoordeling(en)
€ 14,65

*Vanaf €50,00 geen verzendkosten! *Levertijd van deze wijn is 4-6 werkdagen!

0 Beoordeling(en)
€ 14,65
Toont 1 - 2 van de 2 items

Nieuwsbrief