De Stefani Rive di Refrontolo Extra Brut Millesimato 2020

De Stefani Rive di Refrontolo Extra Brut Millesimato 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95 incl. btw

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

De Stefani

Druif

Glera

Hoe smaakt de wijn?

De Stefani Rive di Refrontolo Extra Brut Millesimato is gemaakt van de Glera. De Prosecco heeft een lichte stro gele kleur met lichtgroene tint. Volle aroma's van witte bloemen, lelietje-van-dalen en groene appel. Een droge wijn, aangenaam in de mond. Mooie, aanhoudende afdronk. De Stefani Rive di Refrontolo Extra Brut Millesimato is een heerlijke wijn als aperitief, maar ook bij (voor)gerechten met vis, schaalen schelpdieren. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

De druiven komen van de wijngaard Colvendramé, gelegen op de heuvels van Refrontolo tussen Conegliano en Valdobbiadene. Dit is het hart van het DOCG-gebied voor Prosecco. Het gebied staat op de lijst van UNESCO werelderfgoed. De wijngaard heeft een uitstekende blootstelling aan de zon en het klimaat is ideaal voor de wijnbouw. De term "Rive" in de wijnnaam verwijst naar de steile hellingen van een heuvel, die wordt beschouwd als de beste plaatsen om de Glera-druiven te verbouwen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy