Quinta do Portal Moscatel Reserva Douro 'Portal' 2004

Quinta do Portal Moscatel Reserva Douro 'Portal' 2007

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 33,75 incl. btw

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Quinta do Portal Moscatel Reserva Douro 'Portal' heeft een geur van rozijnen, complex door zijn op hout gerijpte karakter, met vanille, kruidigheid, honing, noten, abrikozen en rozijnen, een vleugje sinaasappel. In de smaak is de Moscatel Reserva lichtzoet, mooi in balans, rozijnen, walnoten, aangenaam zoet, spanning krijgt hij door de zuren van de rijping, die hem mooi levendig houden. Een prima aperitief, lekker bij noten en zachte kazen, met tonic een verfrissende longdrink.

Portal brengt niet alleen de gewone Moscatel do Douro, maar ook deze bijzondere variant, de Reserva, met een jaartal. Eveneens gemaakt op basis van lokale Moscatel Galego, als een versterkte en zoete wijn. Daarna is hij gerijpt op grote eikenhouten vaten, foeders, die de wijn een enorme diepgang en complexiteit verlenen. Het uitgesproken Muscaat-karakter wordt wat minder en daar komen complexe tonen van rijping voor in de plaats, met wat hout en noten. Dat levert een bijzondere zoete wijn op, een broertje van Witte Port, maar toch weer even anders. En iets heel bijzonders.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy