Veilig betalen

Bij AAD&WIJN kunt u op verschillenede manieren veilig betalen!

 

Voor bestellingen in de gemeente Noordwijk (Z-H)- Noordwijkehout-Voorhout-Lisse-Sassenheim-Hillegom-Rijnsburg-Oegstgeest-Katwijk-Leiden kan via een overschrijving het totaalbedrag achteraf worden voldaan! 

 

Ideal - Pya Pal - of AfterPay. 
Als u kiest voor AfterPay: AfterPayvoert voor aadenwijn.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

 

kunt bij aadenwijn.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.


U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Nieuwsbrief