Chateau Musar Jeune Red 2017

Chateau Musar Jeune Red 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,45 incl. btw

Land

Libanon

Streek

Bekaa Valley

Wijnhuis

Château Musar

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Musar Jeune Red, gemaakt van Cinsault, Syrah en Cabernet Sauvignon is verleidelijk in de geur, met het fruit mooi op de voorgrond, kersen en bosbessen, een vleugje mint, viooltjes, rokerig, heerlijk geurig. De wijn heeft een soepele smaak, open en gemakkelijk, kersen, een zacht karakter, wel wat frisse zuren en sap, maar zonder harde tannines in de afdronk. Serveer de Musar Jeune Red bij Kebab van lamsvlees, shoarma of een salade met noten en stukjes rookspek. De ideale schenktemperatuur is 15-18℃

Een fruitige stijl is terug te vinden bij deze rode wijn, die eveneens is gemaakt om lekker jong op zijn fruit te drinken. Voor de Musar Jeune rood worden dezelfde druiven gebruikt als in de gewone Château Musar. Wel is voor deze wijn gekozen voor meer Cinsault. Cinsault is in de Rhônestreek de druif die zachte en soepele druiven oplevert. Dat verklaart ook direct het soepeler karakter van deze wijn. De Cabernet-Sauvignon zorgt wel voor wat stevigheid en frisheid, om de wijn goed in balans te houden. Daarnaast is het wijn maken natuurlijk anders. De wijn rijpt zonder het gebruikt van hout, dus uitsluitend op roestvrijstalen tanks, die zorgen dat het fruit optimaal bewaard blijft. Dat betekent dat deze heerlijk soepele rode wijn direct helemaal klaar is van te genieten.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy