Bollinger Champagne 007 Millisime 2011 Limited Edition 'No Time To Die' Bekijk groter

Bollinger Champagne 007 Millisime 2011 Limited Edition 'No Time To Die'

180040711

Nieuw

*Geen verzendkosten!

*Binnen 2-3 dagen kunt u de glazen met Champagne vullen!

Meer details

Uw prijs: 185,00

Waar komt die vandaan?

Wijnhuis Bollinger Champagne
Kleur-Type Champagne
Land Frankrijk
Streek Champagne
Druif Pinot Noir

Hoe smaakt die?

Gemaakt van 100% Pinot Noir en 7 jaar gerijpt in de diepe kelders van Champagne Bollinger. Goud van kleur met koperen tinten. De wijn opent met gegrilde en geroosterde aroma's, gevolgd door hints van honing, harde snoepjes en geelfruit zoals Mirabel pruimen. Rijke tonen van gestoofd fruit met een mooie ronde textuur en een afdronk van minerale tonen die doen denken aan vuursteen.

De volgende James Bond film, de 25e, wordt pas in april 2020 uitgebracht, maar Bollinger onthult nu al een nieuwe limited Edition fles met Bond thema. Om het 40 jarig partnerschap tussen de merken te beklinken, zal het beroemde Champagnehuis deze exclusieve Bollinger 007 Limited Edition Millisime 2011 uitbrengen. Bond's relatie met Bollinger Champagne is bijna net zo legendarisch als zijn bewondering voor horloges, auto's en gadgets. Ook zal deze fles weer te zien zijn in de nieuwe film en speciaal voor deze 25 Ste editie heeft Bollinger een unieke verpakking en Champagne gemaakt.

Het begint allemaal met de prachtige kist van hout. Op de doorschijnende bovenkant staan alle titels van de films die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Met één druk op de knop gaat de kist open en wordt de speciale fles Champagne uit 2011 opgelicht. Echt een hele bijzondere ervaring die het James Bond gevoel helemaal tot uiting laat komen. Door de gasveren in de verpakking opent de kist helemaal van zelf, en wordt de fles Bollinger Millisime 2011 omhoog gelift. Geweldig!

                                                                                                       Kijk op

https://www.instagram.com/p/B3oPqsCJ7Zm/?igshid=1gvbsxsb3rro5

Gerelateerde producten

Nieuwsbrief