Champagne Ayala La Perle Brut Millésimé 2012

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 108,00 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Champagne

Wijnhuis

Champagne Ayala

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Ayala La Perle Brut Millésimé 2012 is gemaakt van 80% Chardonnay en 20% Pinot Noir. De Cuvée Perle d’Ayala Brut Millésimé 2012 is de ultieme expressie van de beste Grands Crus in de Champagne regio. Intens mineraal, strak en krachtig. Mild van smaak, minder prominente zuren, meer deeg en brioche-aroma's. Dé favoriet onder liefhebbers van Champagne van hoge kwaliteit. Een spannende, krachtige Champagne met een verfijnde lange afdronk. Deze Champagne is rijk van smaak. Combineer hem met smaakvolle gerechten als zwezerik, gevulde kip of tarbot filet met botersaus.

Hoogste kwaliteit mousserende witte wijn van de beste wijngaarden uit Champagne. Langdurig op gistcellen gerijpt voor botteling (8 jaar). Daardoor complex, met typische deeg en brioche-aroma's en zeer mineraal getypeerd. Wordt alleen in topjaren gemaakt en komt op dronk op de markt

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy